Arkivet for Skørping Gruppe

Arkivet for Skørping Gruppe

 

ARKIVET  - Som de Gule Sider "Findes det - findes det her"

Gik du glip af det sidste gode arrangement eller kan du ikke helt huske hvem der var med på sommerlejren, så kig her i arkivet.

 

Spejdernes Lejr 2017

DDS Skørping deltog med over 70 spejdere i den fælles spejderlejr i Sønderborg. Her er billeder fra lejren.

 

Bygning af Multihytte+shelters

Foråret 2017 kom vi endeligt igang med bygning af vores multihytte. Her er billeder fra processen.

 

Sommerlejr 2016 - Assenbækmølle Spejdercenter

 I år var juniorerne og troppen på sommerlejr på Assenbækmølle Spejdercenter, der ligger tæt på Varde. Der var spejdere fra hele landet, ca. 400 i alt. Her er der billeder fra lejren:

Billeder fra lejren

 

Hele gruppens Sommerlejr 2015 - Æbleskoven ved Vejle

I år var hele gruppen på fælles sommerlejr på spejdercenteret Æbleskoven ved Vejle, temaet var vikinger, så aktiviteterne stod i vikingernes tegn.

Der var aktiviteter for alle aldersklassser . Der blev bagt fladbrød, lavet lerperler, fanget krabber, spist is og badet. De ældste byggede tømmerflåder, havde vikinge-OL og gik besærk med et chili-lykkehjul bygget af rafter. Vi var en tur på Jellingecenteret, hvor vi lærte endnu mere om vikingerne - og gik på heik fra Vejle station til lejren.

Om aftenen til lejrbålet var der fortællinger om de nordiske guder - og troppen levendegjorde historierne med skuespil. Morgenmaden var vikingegrød - en ny variant for hver dag.

En super god sommerlejr, hvor alle grenene blev udfordrede - og hvor vi nød rigt meget at være sammen på tværs af grenene.

 

Se billeder fra Sommerlejr 2015 her

 

Troppens Sommerlejr 2014 - Centerlejr i Assenbæk

Se billederne her

 

Junior Sommerlejr 2014 - Kanotur i Sverige

Juniorernes sommerlejr gik til Sverige i år, nærmere betegnet området ved Mårdaklev, ca. 50 km fra Varberg. En fed tur med masser af oplevelser, hvor her blot skal nævnes : Flot natur, seje spejdere i kanoerne, trangiamad, stranding på en ødeø, strategospil på øen, pandekager, skumfiduser, havreklam, lyn og torden men mest masser af solskin, overnatning under åben himmel i måneskin, klatring på klatrevægge og ikke mindst en kæmpe frokostbuffet på færgen hjem.

 Sverige 2014: I kanoerneSverige 2014: I kanoerne Sverige 2014: Opvågning på ødeøenSverige 2014: Opvågning på ødeøen

 

Se flere billeder her

Videoer med stemningsbilleder fra bl.a. lejrbålshygge, badesjov, kanosejlads og den festlige modtagelse af forældrene kan ses her

 

Sommerlejr 2013 (Mini/Junior) - Toggerbo

Minier og juniorer tog sammen på sommerlejr til spejdercenteret Toggerbo på Djursland Se billederne her

 

Kurakas 2011

5 friske junior piger fra Skørping deltog sammen med ca. 30 andre spejdere fra divisionen i årets Kurakas - et kursus for 2. - og 3. års juniorer. De deltog i grupperne Wellness lejr og Alternativ lejr. Der må være nogle fif der skal med på 2012 lejren...

Et af resultaterne fra weekenden kan ses her på You Tube

 

Sommerlejr 2011 - Krogen Mariager Fjord - I vikingernes tegn

Årets sommerlejr foregik ved Krogen ved Mariager fjord. Temaet var vikinger for årets lejr og dem var der 55 af fra Skørping. Der blev sejlet på fjorden, bygget lejr, besøgt de rigtige vikinger på Fyrkat, trukket krog og holdt vikinge OL og meget andet.

Krogen: Vikinge OLKrogen: Vikinge OL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se flere billeder fra lejren her.

 

Sommerlejr 2010 (Mikro/Mini) - MUS Lejr på Thorup Hede

Hvad har man haft hvis man har lavet 237 liter popcorn, leget klovner, løver, lært at trylle, tændt bål, hygget i teltet, bygget huler, spillet rundbold, haft lejrbål og meget meget mere ..... en FED sommerlejr! Sommerlejr for Mikro og Mini var i år en weekend på spejdercenteret Thorup Hede ved Dronninglund. Temaet for lejren var cirkus og det nød 28 spejdere og 5 ledere fra gruppen sammen med ca. 900 andre spejdere fra KFUM og DDS.

Se flere billeder fra lejren her